Vrijwilliger worden

Scouting Vaandrig Leppink Groep is een vrijwilligersorganisatie. Jaarlijks zetten vijftig tot honderd vrijwilligers zich in voor onze vereniging. Onder andere door activiteiten te organiseren, de vereniging te besturen en geld in te zamelen.

Wat leidinggeven zo leuk maakt, is dat je je jeugdleden de mooiste avonturen kunt laten beleven. Het is geweldig om je welpen jaren later nog vol enthousiasme te horen vertellen over ‘het ridderkamp’ en te beseffen dat jij ze die geweldige ervaring hebt kunnen geven.

Waarom vrijwilligerswerk?

Als vrijwilliger heb je een uitdagende en afwisselende functie. Je draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van bijna honderd jeugdleden.

Wat krijg je er voor terug?

Je krijgt de kans jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en ondersteuning van ervaren VLG’ers. Bovendien kun je meedoen aan activiteiten zoals de spelavond i-Scout, een vrijwilligersuitje en verschillende¬†andere activiteiten.

Voor wie?

bear-pointing kopie

Ook jij kan wat voor onze groep betekenen. Ben je een organisatietalent, doe-het-zelfer of fotograaf? Dan kijken we graag eens samen vrijblijvend naar de mogelijkheden. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op.

reCAPTCHA is required.

Geef een reactie