Kosten / contributie

Contributie

Als lid van onze scoutinggroep betaal je contributie. Doordat je deze contributie betaalt, kun je wekelijks naar de opkomsten, beleef je uitdagende avonturen en ontwikkel jij jouw kwaliteiten. We vragen een aparte bijdrage voor de (zomer)kampen en grotere activiteiten.

Scoutfit

Als je lid bent van scouting, en naar de opkomst gaat, doe je je Scoutfit aan. Deze kun je bestellen op www.scoutshop.nl. Daarnaast vind je daar ook andere handige dingen voor op scouting. Wanneer de kosten van de scoutfit te hoog zijn, kan de leiding helpen met het zoeken naar alternatieven. Deze scoutfit is niet nodig voor de eerste weken meekijken.

Bijdrage aan de club

De Vaandrig Leppink Groep is een vrijwilligersorganisatie. We hopen dan ook dat veel van de ouder(s)/verzorger(s) bereid zijn een steentje bij te dragen. Dat kan door oud papier in te zamelen, te klussen aan het gebouw of mee te helpen met groepsactiviteiten. Daarnaast zijn wij ook altijd opzoek naar vrijwilligers voor andere functies, mocht u of iemand die u kent hier interesse in hebben kijk dan ook eens bij onze vacatures.