100 jaar VLG

Het is eindelijk 2023 en dat betekend dat onze groep 100 jaar bestaat, dit gaan wij groots vieren met allerlei activiteiten. Welke dit zijn is te vinden in onderstaand overzicht. Per activiteit kun je hier ook extra informatie vinden. Nog niet voor alle activiteiten is de informatie bekend, kom regelmatig terug voor de meest recente informatie.

100 uitdagingen

Hele jaar

Gedurende het hele jaar gaan wij als groep werken aan 100 verschillende uitdagingen. Deze uitdagingen zullen alles te maken hebben met het thema 100 om zo ons jubileum te vieren. Op de site wordt bijgehouden welke opdrachten voltooid zijn. Meer informatie volgt binnenkort.

Nieuwjaarshike

14 januari

Op 14 januari vind zoals elk jaar de nieuwjaarshike plaats. Dit is een wandeltocht waaraan iedereen binnen onze groep aan mee kan doen. Dit jaar zullen we starten vanaf ons eigen mooie clubhuis. Klik hier voor meer informatie.

Paasactiviteit

8 april

Tijdens ons jubileum jaar denken we niet alleen aan onze eigen leden, maar ook aan alle kinderen in de wijken rondom ons clubhuis. Hierom zullen wij met Pasen een activiteit organiseren, waar iedereen uit de buurt bij aan mag sluiten. Klik hier voor meer informatie.

Jubileumkamp

26 t/m 29 mei

Voor al onze leden is er ook een speciaal kamp georganiseerd, hieraan kan elke speltak deelnemen. Jullie krijgen hierover ook nog extra informatie via jullie eigen leiding. Meer informatie volgt binnenkort.

Reünie

30 september

Natuurlijk zijn onze huidige leden belangrijk geweest voor het lange bestaan van onze groep. Maar natuurlijk zijn wij ook al onze oud leden niet vergeten. Om hun te bedanken voor de mooie jaren, hebben wij een reünie georganiseerd. Meer informatie kan hier gevonden worden

Vrijwilligersweekend

13 t/m 15 oktober

Onze groep zou natuurlijk nooit kunnen bestaan zonder ons team van vrijwilligers. Zij staan op allerlei verschillende manieren klaar voor de groep, er zijn nou eenmaal alleen vrijwilligers binnen onze scoutinggroep. Deze vrijwilligers worden dit weekend nog eens extra in het zonnetje gezet. Meer informatie volgt binnenkort.

Langste nacht

22 december

Ook dit jubileum jaar zal worden afgesloten zoals altijd. Dit weekend begint op vrijdag avond met een feest voor alle leiding en de oudere leden. Meer informatie volgt binnenkort.

Boerenkoolmaaltijd

23 december

Als afsluiting van dit mooie jubileumjaar vind zoals altijd de boerenkoolmaaltijd plaats. Hier zullen wij samen met alle leden en leiding een leuk programma hebben. Dit wordt afgesloten met een heerlijke boerenkool. Meer informatie volgt binnenkort.