Bevers

Opkomsttijden: Elke zaterdagmorgen van 10:00 – 12:00

180px-Speltakteken_bevers_2010

De bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Elke twee weken (even weeknummers) gaan de bevers op bezoek in het dorp Hotsjietonia. Daar beleven ze avonturen samen met de dorpsbewoners.

hotsjietonia_kampvuur_kl

Ze lopen bijvoorbeeld een speurtocht met Bas Bos, doen proefjes met Professor Plof, of maken mooie knutselwerken met Keet Kleur. En een andere keer koken ze samen iets lekkers, met groenten uit de tuin van Rozemarijn.

Elke week kan er lekker gespeeld worden onder leiding van Stekker en keet kleur! Kom je ook meespelen? Meld je dan snel aan via deze link.

Bekijk hier de bever flyer!

Logboek

Hieronder is het logboek te zien van onze beverkolonie, wij plaatsen hier regelmatig berichten over alle leuke activiteiten die wij hebben uitgevoerd. Natuurlijk vertellen wij ook alle leuke, spannende en grappige dingen die wij beleven tijdens onze opkomsten. Voel je welkom en lees vooral verder!

  • Halloween opkomst

    Halloween opkomst

    Vandaag hebben wij geleerd dat spoken helemaal niet eng zijn en misschien zelfs wel heel grappig kunnen zijn. Dit hebben wij gedaan door de hele opkomst bezig te gaan met verschillende opdrachten om zo te leren zelf echte griezels te worden. Wij zijn begonnen met het maken van een echte …

    Lees snel verder!

Geef een reactie