Logboek

Scouting Vaandrig Leppink Groep

De leukste scoutinggroep van Enschede, met de mooiste locatie!
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 25, 2023 5:55pm
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 25, 2023 10:00am
Er is ook een 21+ stam bij de VLG, de WKD (wij kunnen dingen). En wat kunnen wij zoal dan? Nou gisteravond hebben we koekjes gebakken in ons eigen zelfbeeld. Beoordeel zelf!
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 19, 2023 7:02pm
Afgelopen zaterdag hadden de meidenwelpen en jongenswelpen een iScout opkomst. Per groepje moesten ze zo veel mogelijk punten verzamelen en per twee goede opdrachten kregen ze een bonusopdracht voor extra punten. Sommigen probeerden nog extra punten te verdienen door de jury om te kopen met paaseitjes (niet gelukt, maar wel lekker) en andere wilden juist punten verliezen door de jury thee met zout te brengen (wel gelukt, maar niet zo lekker).
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 13, 2023 9:26pm
De VLG bestaat 100 jaar en geeft op 8 april een verjaardagsfeestje!

Ben jij tussen de 5 en de 16 jaar en lijkt het je gaaf om een keer mee te doen? Kom dan naar onze open opkomst op 8 april. De kinderen van 5 t/m 7 zijn welkom van 10 tot 12 uur en de kinderen van 7 t/m 11 en 11 t/m 15 zijn welkom van 2 tot half 5.

Ben je ouder dan 15 en wil je graag weten of scouting iets voor je is? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om te komen, wij kunnen je dan wat laten zien van de opkomsten voor jouw leeftijd of hoe het is om leiding te zijn!

We horen graag of je mee wilt doen, opgeven kan hier:
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 12, 2023 8:31pm
Afgelopen weekend hebben de verkenners een "technische opkomst" gedraaid op de boerderij van de familie Hobbelt. Tussen de koeien en kalfjes zijn we druk bezig geweest met het aanleren van "skills for life". Fietsbanden plakken, wielen van een aanhanger wisselen of een elektrische schakeling repareren, de verkenners zijn van alle markten thuis!
Scouting Vaandrig Leppink Groep
Scouting Vaandrig Leppink Groepmaart 10, 2023 9:15pm
Voor morgen stond er een buitenklus voor NL-DOET op het programma. Deze gaat ivm het weer niet door en wordt verplaatst naar een beter moment.

Geef een antwoord