Vacature – Helpende handjes (vrijwillig)

Onze groep

Wij hebben je vermogen om mensen te verenigen en je gestructureerde manier van werken nodig! De Vaandrig Leppink Groep is een scoutinggroep in beweging. We hebben 90 jeugdleden en een vaste groep van 30 tot 40 vrijwilligers. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Wat ga je doen?

Onze scoutinggroep heeft altijd behoefte aan helpende handjes voor uiteenlopende klussen. Of het nou gaat om het ophalen van oud papier, het ondersteunen bij een groepsactiviteit, het controleren van het EHBO materiaal, het koken op kamp, het klussen op het clubhuis, het maken van PR materiaal of documentatie, of …. Er is meer dan genoeg te doen!

De vraag is dus eerder: waar ben je goed in, en wat vind je leuk?
Als je tijd en zin hebt om je voor onze groep in te zetten vinden wij vast een passende klus!

Wat vinden wij belangrijk?

Natuurlijk ben je enthousiast voor het scoutingspel, en voor het bijdragen aan het functioneren van een toffe scoutinggroep. Je bent bereid je hier voor in te zetten, en denkt mee in hoe je dat zou kunnen doen. Je bent een aanpakker, maar houdt ook van gezelligheid en samenwerking. Je bent 18 jaar of ouder en bent bereid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen.  

Dit krijg je ervoor terug

Een team van enthousiaste vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor het plezier en de (scouting) ontwikkeling van onze leden. Een uitdagende en afwisselende functie die maakt dat je betrokken blijft bij het scoutingspel, vanuit een ondersteunende rol. De kans om jezelf te ontwikkelen via trainingen en ondersteuning van ervaren VLG’ers. En je kan meedoen aan groepsactiviteiten zoals de iScout, uitjes en andere activiteiten.

Ja, dit wil ik!