Lid worden

Iedereen kan lid worden van onze scoutingvereniging, ook jongeren met een beperking en kinderen van ouders die het minder breed hebben.

Direct aanmelden

Lijkt het je leuk om lid te worden van Scouting? Meld je dan direct aan om een paar keer mee te kijken: klik hier en vul je gegevens in. We nemen dan zo vlot mogelijk contact met je op.

Activiteiten

Als lid van onze groep hoef je je niet te vervelen. Met uitzondering van de vakanties en feestdagen kun je elk weekend naar scouting. Je doet dan mee aan gave activiteiten: echte scoutingdingen zoals vuur maken en pionieren; of een gaaf smokkel-avondspel. Lees meer…

Begeleiding

Onze scoutinggroep vindt een veilige speelomgeving en een hoge kwaliteit van het programma en de begeleiding belangrijk. Alle vrijwilligers volgen regelmatig cursussen. We gebruiken en onderschrijven de gedragscode van Scouting Nederland. Hierin staat wat wel en niet gewenst is in de omgang tussen vrijwilligers en jeugdleden. Je bent dus in goede handen. De gedragscode van Scouting Nederland vindt je hier.

Scoutfit

68944_722931597777738_5131951327034977990_n Als je lid bent van scouting, en naar de opkomst gaat, doe je je Scoutfit aan. Deze kun je bestellen op www.scoutshop.nl. Daar vind je ook andere handige dingen voor op scouting.

Contributie

Als lid van onze scoutinggroep betaal je contributie. Doordat je deze contributie betaalt, kun je wekelijks naar de opkomsten, beleef je uitdagende avonturen en ontwikkel jij jouw kwaliteiten. We vragen een aparte bijdrage voor de (zomer)kampen en grotere activiteiten.

Bijdragen aan de club

1798701_631912366879662_611357017_n De Vaandrig Leppink Groep is een vrijwilligersorganisatie. We vragen alle ouder(s)/verzorger(s) om een steentje bij te dragen. Dat kan door geld in te zamelen, te klussen aan het gebouw of mee te helpen met groepsactiviteiten.

Meekijken / Meer vragen

Als je lid wilt worden van onze scoutinggroep kun je eerst vier keer vrijblijvend komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en je maakt kennis met Scouting en met de vereniging. Vind je het leuk, dan wordt je geïnstalleerd en mag je je Scoutfit dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

Klik hier als je een keer mee wilt komen kijken

of klik hier als je nog vragen hebt.

Geef een reactie