Scouting @home

Welkom bij scouting @home, onderaan deze pagina vind je de knoppen naar de opdrachten voor jou speltak, maar eerst even een korte uitleg.

Tijdens de komende weken zullen er op deze site elke 3 dagen nieuwe opdrachten geplaatst worden, zodra jij tijd en zin hebt om een opdracht te doen, kun jij dus op deze webpagina komen en een opdracht uitzoeken. Dit mag een opdracht zijn uit je eigen speltak, maar je mag ook kiezen voor opdrachten van andere speltakken. LET OP! Voor de verschillende speltakken, krijg je ook een ander aantal punten, dit staat bovenaan de opdrachten vermeld.

Als jij een opdracht voltooid hebt, dan kun je deze inleveren via de knop bij de opdracht, het inleveren kan gebeuren door bijvoorbeeld het uploaden van een foto, het inleveren van een stukje tekst, enz. LET OP! Als je een foto moet inleveren, moet jij hier zelf ook, met uniform en das op staan, anders zal deze niet goed gekeurd worden.

Iedereen die mee heeft gedaan aan scouting @home zal, wanneer we weer opkomsten draaien op het clubhuis een leuk aandenken ontvangen. Natuurlijk zal er per speltak ook een prijs zijn voor het jeugdlid met de meeste punten binnen de speltak (wat de prijs is houden wij nog even geheim).

Bovenaan elke speltak pagina zal ook het aantal punten van die speltak te komen staan, de speltak met de meeste punten, krijgt natuurlijk ook een mooie trofee.

Heb jij zin om mee te doen, maar je nog niet ingeschreven? schrijf je dan nu snel hier in!

[maxbutton id=”5″]

[maxbutton id=”6″]

[maxbutton id=”7″]

[maxbutton id=”8″]