Nieuwjaarshike 2019

Bekijk via deze link de laatste informatie voor de nieuwjaarshike 12 januari.

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert de Vaandrig Leppink Groep alweer haar 13 de  nieuwjaarshike. Alle (oud-)leden en hun familie en vrienden zijn hierbij welkom. Op deze pagina lees je wat deze tocht inhoudt, wat je moet weten als deelnemer en hoe je je kunt aanmelden. De hike zal deze keer starten vanaf de locatie: De Voshaar.
Om het nieuwe scoutingjaar te vieren is er na afloop alle gelegenheid om een hapje te eten of wat warms te drinken. Wij zorgen voor een warm vuurtje.

Het makkelijkst is als je op de fiets komt. Kom je met de auto, dan kun je die parkeren langs de Oude Boekelerdijk aan de kant van het weiland, of volg de instructies van mensen in oranje jassen.
Ook deze keer kan er gekozen worden uit een tocht van ongeveer:

– 5 kilometer – start: 12.30 – 13.00 uur (1,5 à 2 uur wandelen)
– 10 kilometer – start: 11.15 – 11:45 uur (2,5 à 3,5 uur wandelen)
– 15 kilometer – start: 10.00 – 10.30 uur (4 à 5 uur wandelen)

Gedurende de hike zullen er posten zijn waar je allemaal bekende gezichten van de groep zult tegenkomen.

Lopen in groepjes

Iedereen loopt in groepjes van minimaal 2 personen. Scouts lopen met z’n vieren, tenzij er een volwassene meeloopt. Blauwe vogels en welpen lopen altijd onder begeleiding van een volwassene. Ieder groepje krijgt van ons en routeboekje. Hierin staat de route met verschillende routetechnieken beschreven. Je hebt voor vertrek ruim de gelegenheid om het boekje nog even door te kijken. Mocht je dan al vragen hebben over de routetechnieken is er altijd iemand in de buurt die kan helpen of uitleggen.

Opgeven

Zin om mee te doen? Geef je dan zo snel mogelijk op via deze knop:

Dit kan tot 6 januari 2019. We zien jullie graag op 12 januari 2019!