Halloween opkomst

Vandaag hebben wij geleerd dat spoken helemaal niet eng zijn en misschien zelfs wel heel grappig kunnen zijn. Dit hebben wij gedaan door de hele opkomst bezig te gaan met verschillende opdrachten om zo te leren zelf echte griezels te worden.

Wij zijn begonnen met het maken van een echte heksensoep, hiervoor hebben wij eerst een uitlegvideo gekeken. De heksen hierop verdwenen allemaal, gelukkig was onze soep beter gelukt en zijn wij er allemaal nog! Tijdens het drinken van de soep hebben wij geluisterd naar een verhaal over een spook die niet wist hoe hij moest spoken.

Hierna hebben wij een zoekspel gedaan in het donker, dit was best wel eng. Gelukkig hebben wij aan het begin van de opkomst een magische lichtgevende ring gekregen, deze zorgde ervoor dat er geen enge griezels bij ons in de buurt konden komen.

Als laatste activiteit hebben wij ons eigen spookhuis gemaakt, versierd met alle griezels die in het lokaal hingen. Ook hebben wij er een aantal hindernissen in gemaakt, waardoor het extra moeilijk was om door het spookhuis heen te gaan.

Helaas was de opkomst alweer voorbij, we hebben nog snel ons afsluitlied gezongen en toen moesten we alweer gaan. Op naar ons volgende avontuur.